بهره برداری از 110 پروژه اشتغالزایی کمیته امداد استان گلستان در هفته وحدت

کد :
60730
آخرین به روزرسانی :
12 مهر 1402 - 13:14

از پیشنهاد صفحه «بهره برداری از 110 پروژه اشتغالزایی کمیته امداد استان گلستان در هفته وحدت » به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

بهره برداری از 110 پروژه اشتغالزایی کمیته امداد استان گلستان در هفته وحدت

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان گلستان از بهره برداری 110 طرح اشتغالزایی در هفته وحدت خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد ، مهدی نظری ،معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان گفت: یکی از سیاست های این نهاد برای توانمند سازی جامعه هدف ، ایجاد اشتغال پایدار و درآمد زایی  در کنار سایر خدمات اعم از مسکن، معیشتی و فرهنگی می باشد .

وی با اشاره به توجه دولت مردمی و حمایت های نمایندگان مردم درمجلس شورای اسلامی و همچنین پیگیری های استاندار گلستان درتحقق برنامه های اشتغال این نهاد ، افزود: درسال گذشته بیش از 11هزار و 780 فرصت شغلی با اعتبار بیش از 612 میلیارد تومان با همراهی بانک های عامل استان به مددجویان تحت حمایت این نهاد وسایر نیازمندان دهک های 1 تا 5 پرداخت شد.

نظری با اشاره به تعامل خوب بانکهای عامل گفت: درسال گذشته بیش از 95 درصد اعتبارات اشتغال کمیته امداد استان جذب شد.

وی افزود: در 6 ماهه اول سال جاری نیز بیش از 1700 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 144 میلیارد تومان پرداخت شده که 110 طرح اشتغالزایی در هفته وحدت به بهره برداری رسیده است .

معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد استان گلستان تصریح کرد: درسالهای اخیر سیاست  معاونت اشتغال کمیته امداد در کشور نگاه ویژه به زنجیره های تولید مثل زنجیره نوغانداری، زنجیره زنبور عسل، رنجیره گیاهان داروئی ، زنجیره نیروگاههای خورشیدی ، زنجیره گلخانه و زنجیره دام است که برای تحقق این امر از راهبران شغلی ، کار آفرینان دارای تجربه ، تخصص و مهارت استفاده می شود و فرآیند انجام کار با ارائه آموزشهای لازم، تهیه  مواد اولیه، اجرای پروژه و فروش محصولات تولیدی توسط  راهبران شغلی ، گام موثری درایجاد اشتغال پایدار برداشته می شود .

وی اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) به موضوع آموزش به عنوان یک سرمایه گذاری ویژه نگاه می کند و برنامه های گسترده ای را برای تقویت این حوزه در نظر گرفته است.

گفتنی است : بیش از 85 هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان است.

انتهای پیام.

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)