جشن خودکفایی مددجویان کمیته امداد گلستان برگزار می شود

کد :
73683
آخرین به روزرسانی :
1 بهمن 1403 - 12:43

از پیشنهاد صفحه «جشن خودکفایی مددجویان کمیته امداد گلستان برگزار می شود» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
اشتغال و خودکفایی
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان خبرداد:

جشن خودکفایی مددجویان کمیته امداد گلستان برگزار می شود

جشن توانمندی وخودکفایی 3300 مددجوی تحت حمایت کمیته امداد گلستان در تاریخ 4 بهمن ماه سالجاری انجام می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، عیسی بابائی، مدیرکل کمیته امداد استان با اعلام این خبر اظهار داشت: جشن خودکفایی 3 هزار  و 300  نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد 4 بهمن ماه در جامعه المصطفی العالمیه گرگان برگزار می شود که علاوه برحضور استاندار و مسئولان استانی ، جعفر صباغیان قائم مقام کمیته امداد کشور نیز در این جشن حضور خواهد داشت.

بابائی  افزود: یکی از اهداف این جشن ، معرفی الگوهای موفق ، ترویج فرهنگ کار وتلاش و تجلیل از کارآفرینان موفق استان است

وی معرفی کمیته امداد، بعنوان یک مجموعه مولد، کارآفرین و اشتغال زا را از  دیگر اهداف این جشن برشمرد و ادامه داد: معرفی الگوهای موفق اشتغال ازجنس خود مردم که با دریافت کمترین تسهیلات و تنها با داشتن عزم واراده قوی و سعی وتلاش به جایگاه خوب اقتصادی درجامعه دست پیدا کرده اند و دراین شرایط سخت اقتصادی توانسته اند نقش موثری در تولید و تحقق شعارسال مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  ایفا کنند را ازمهمترین دستاوردهای این جشن خواند.

بابائی انتقال پیام فرهنگ کار وتلاش به سراسر استان را مهم خواند وافزود: حاصل ارائه خدمات مختلف و صادقانه این نهاد، درنهایت باعث افزایش حس اعتماد عمومی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می شود .

وی هدف بعدی این جشن را تجلیل از یاوران اشتغال خواند و تصریح کرد: یاوران اشتغال، یعنی استاندارمحترم ومجموعه خوب اقتصادی استانداری گلستان وسایر دستگاههای مرتبط و مدیران عامل بانکها می باشند که در تحقق برنامه اشتغال این استان  نقش بسزایی دارند.

بابائی با اشاره به کسب رتبه دوم اشتغال در جذب اعتبارات جزء 4 بند ب تبصره 18 درسال گذشته افزود: با تعامل و همکاری خوب سیستم بانکی استان در سال گذشته بیش از 8 هزار و 367 فرصت شغلی با اعتبار 943 میلیارد تومان پرداخت شده و توانستیم بیش از 100 درصد اعتبارات اشتغال را جذب نمائیم .

وی ادامه داد: در10 ماهه سالجاری نیز کمیته امداد استان 4683 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 615 میلیارد تومان ، ایجاد نموده است که تا کنون 65 درصد اعتبارات مربوطه جذب و انشااله با همراهی بانک های عامل، امسال نیز بتوانیم 100 درصد اعتبار مصوب را جذب نمائیم.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر توزیع نمادین چندین دستگاه تراکتور و نیسان به مجریان اشتغال کمیته امداد ، نمایشگاه محصولات تولیدی مددجویان تحت حمایت این نهاد نیز درحاشیه مراسم و در محوطه جامعه المصطفی ، دایر و مددجویان توانمند شده این نهاد محصولات تولیدی خود را در زمینه های زنجیره نوغانداری، زنجیره گلخانه ، زنجیره قارچ وگیاهان داروئی ، زنجیره زنبورداری، زنجیره صنایع دستی ، پنل خورشیدی، پهپاد، ، تولید تابلوهای ویترا ، چرم دوزی، غرفه تولید محصولات دانش بنیان و ...به معرض  نمایش می گذارند.

انتهای پیام.

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)