فاز اول بهره برداری از 500 نیروگاه تولید برق خورشیدی مددجویان کمیته امداد در گلستان انجام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد استان ، عیسی بابایی ، مدیر کل کمیته امداد استان گلستان در آیین بهره برداری از فاز اول 500 نیروگاه تولید برق خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد در روستای قراول تپه گنبد اظهار داشت: با اجرای طرح تولید برق خورشیدی توسط مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و فروش برق خورشیدی ، صاحب درآمد پایدار می شوند.
بابایی اضافه کرد: این طرح در راستای سیاست اصلی کمیته امداد یعنی توانمندسازی دائمی محرومان و ایجاد خودکفایی و استقلال مالی برای مددجوها انجام میشود و تاکنون مورد استقبال خانوادههای نیازمند و وزارت نیرو قرار گرفته است. چرا که هم درآمد خوبی ایجاد میکند و هم سبب تولید انرژی پاک میشود.
وی با اجرای طرح نیروگاههای 5 کیلو واتی در قالب پنل های خورشیدی برای مددجویان تحت حمایت و همچنین 5 دهک اول جامعه افزود : مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در قالب تسهیلات قرض الحسنه بانکی و مبلغ 15میلیون تومان توسط کمیته امداد و مبلغ 10 میلیون تومان نیز با مشارکت خیرین بصورت بلاعوض برای اجرای این طرح پرداخت می شود .
مدیرکل کمیته امداد گلستان با بیان اینکه استفاده از پنلهای خورشیدی ، خودکفایی در تولید برق را به دنبال دارد، افزود: این طرح یک تفاهم نامه 4 جانبه بین کمیته امداد امام خمینی(ره) ، شرکت توزیع برق ، بانک و مددجو است و برهمین اساس ، برق تولیدی این نیروگاهها به صورت تضمینی به مدت ۲۰ سال خریداری میشود و از محل درآمد نیروگاههای خانگی، مددجوی کمیته امداد به درآمدزایی میرسد.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح نیروگاه های خورشیدی برای هر خانوار مددجوی کمیته امداد به طور میانگین ماهانه بیش از دو میلیون تومان درآمدزایی خواهد داشت ،گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال تعداد نیروگاه پنج کیلوواتی خورشیدی برای مددجویان این استان به 1000 طرح افزایش و وارد مدار شود.
استاندار گلستان: امروز کمیته امداد به عنوان یک شبکه توانمند منشا اثرات مفید در کشور است
علی محمد زنگانه به اجرای طرح نصب پنلهای خورشیدی ویژه دهکهای اول تا پنجم جامعه با همکاری مشترک نهادهای حمایتی کمیته امداد، بهزیستی، بانکها و نیکوکاران در گلستان اشاره کرد و گفت: در این طرح نصب سه هزار نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک برنامهریزی شده که ۲ هزار دستگاه توسط کمیته امداد و هزار دستگاه توسط بهزیستی در اختیار جامعه هدف و دهکهای اشاره شده قرار خواهد گرفت.
استاندار گلستان : اینگونه فعالیت ها را سبب توانمندسازی اقتصاد روستا محور در راستای رفع تبعیض و مغفول نشدن از محرومان بیان کرد و افزود: در این مدل، مسئولیت اجتماعی از سوی موسسه خیریه امید صباح ایفا شده که سبب تولید ثروت و شغل میشود.
وی همچنین فعالیتهای اشتغالزایی کمیته امداد را تحول بزرگی برای اقتصاد و معیشت خانوادههای مددجو دانست و افزود: این ایجاد اشتغال، هویت و عزت نفس، نگه داشتن جمعیت در روستاها و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی را به همراه آورده است.
علی محمد زنگانه، استاندار در مراسم بهره برداری از این پنلها با اشاره به اینکه گلستان از نظر سرانه تولید جزء 4 استان آخر کشور است، گفت: ۷۵درصد روستائیان گلستان جزء ۵دهک کمتر برخوردار هستند که باید با برنامهریزی، شاخصهای رفاه اجتماعی در روستاها را افزایش دهیم و ماندگاری جمعیت مولد در روستاها را سبب شویم.
استاندار گلستان گفت: توسعه اقتصاد روستامحور و تعمیم الگوهای موفق تولید و اشتغال در مناطق روستایی جزو برنامههای اولویتدار تحولی استان برای جبران عقبماندگیهای درآمدی مردمان این استان شمالی به ویژه در مناطق روستایی است.
انتهای پیام.