1000 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد گلستان ازدواج مجدد و یا به زندگی بازگشتند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد ، سید مصطفی کیاالحسینی معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان گلستان گفت :یکی از برنامه های شاخص کمیته امداد در راستای توانمندسازی فرهنگی و حمایتی خانواده های تحت حمایت کمیته امداد ، ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به مددجویان است.
وی ادامه داد: درسال 1402 بیش از 35 هزار خدمت راهنمایی و مشاوره در بُعد مسائل آسیبهای اجتماعی به خانواده های تحت حمایت با محوریت زنان سرپرست خانوار صورت گرفته است ، که اولویت این خدمت در خصوص بازگشت به تحصیل دانش آموزان تحت حمایت ترک تحصیل کرده و همچنین در راستای عملیاتی نمودن سیاست مهم جوانی جمعیت در سطح جامعه ، توجه ویژه به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار و همچنین بازگشت به زندگی این افراد می باشد.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان گلستان، اظهارکرد: در 6 ماهه نخست سالجاری خدمات راهنمایی و مشاوره توسط این نهاد ، منجر به ازدواج مجدد ، 130 زن سرپرست خانوار تحت حمایت شد.
کیاالحسینی تصریح کرد: مشاوره به افراد جدیدالورود ، مشاوره قبل از ازدواج ، مشاوره به خانواده های زندانی و مطلقه تحت حمایت و . . . از جمله سرفصلهای مهم خدمات مشاوره در کمیته امداد می باشد .
وی افزود: اجرای طرح نگار با هدف آموزشهای قبل از ازدواج ، ویژه دختران و نوعروسان 19 تا 30سال تحت حمایت بوده است که راهنمایی های لازم توسط مشاورین به این افراد صورت می گیرد.
کیاالحسینی با تاکید بر اینکه خدمات مشاوره در راستای توانمندسازی خانواده های تحت حمایت و کاهش آسیبهای اجتماعی موثراست ، اظهار نمود: با ارائه خدمات مشاوره : از ابتدای سال 1402 تعداد 700 نفر از زنان سرپرست خانوار ازدواج مجدد و تعداد300 نفر نیز به زندگی قبلی خود بازگشتند .
گفتنی است : ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در کمیته امداد ، از طریق کلینیک راه زندگی با مجوز رسمی از سازمان نظام روانشناسی کشور ، در سطح استان صورت می گیرد و هدف از ارائه این خدمت مهم و فاخر ارائه خدمات سلامت روان و مشاوره به مددجویان تحت حمایت و خانواده های نیازمند می باشد.